ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού πρόσφεραν υγειονομική κάλυψη στο Καρναβάλι του Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:18:00 μ.μ. | |
Ε.Ε.Σ.
Tην Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε η καρναβαλική παρέλαση στην πόλη του Άργους στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Αποκριάς 2024.
 
Κατόπιν αιτήματος του Αντιδημάρχου Σύγχρονου Πολιτισμού του Δήμου-Άργους Μυκηνών και εγκρίσεως του Προέδρου του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντωνίου Αυγερινού για άλλη μία χρονιά το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη της καρναβαλικής παρέλασης.
Για την ασφαλή διεξαγωγή στήθηκαν δύο σταθμοί Πρώτων Βοηθειών και επανδρώθηκαν από τη Νοσηλεύτρια –Προϊσταμένη με εθελοντές του Τομέα Υγείας και εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας, οι οποίοι ήταν πλήρως εξοπλισμένοι με όλο το απαραίτητο υγειονομικό υλικό.
 
Επιπλέον , στήθηκε ιατρείο στην είσοδο του Παλαιού Δημαρχείου καλύπτοντας την συναυλία του συγκροτήματος ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ μετά το τέλος της καρναβαλικής παρέλασης όπου πλήθος κόσμου κατέκλυσε το χώρο αντιμετωπίζοντας τα περιστατικά που προέκυψαν με ασφάλεια. Ευχαριστούμε τον Δήμο Άργους-Μυκηνών για την εμπιστοσύνη και αναγνώριση του πολύπλευρου ανθρωπιστικού έργου του κινήματος μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ