ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Έκλεισαν δρόμοι στο Ναύπλιο από τα ορμητικά νερά - Εκτροπή αυτοκινήτου στην Ε.Ο. Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:41:00 μ.μ. | | |
Περιπολικό της αστυνομίας
Σε εκτροπή της κυκλοφορίας προχώρησε η αστυνομία το μεσημέρι της Παρασκευής 1η Μαρτίου κατά την διάρκεια της καταιγίδας που έπληξε το Ναύπλιο με πολύ μεγάλα ύψη βροχής.
Περιπολικά της αστυνομίας εξέτρεπαν την κυκλοφορία στην οδό Άργους στο ύψος της Χ. Τρικούπη ώστε να μην εισέρχονται αυτοκίνητα στο κέντρο του Ναυπλίου λόγω της μεγάλης στάθμης των συγκεντρωμένων νερών.
Εκτροπή έγινε και στην Ενδεκάτη καθώς η ίδια εικόνα επικρατούσε και στην οδό Σ. Μεραρχίας.

Η πυροσβεστική επιχείρησε στην περιοχή του Γηροκομείου άντληση υδάτων καθώς φρεάτιο όμβριων υδάτων ξεχείλισε με αποτέλεσμα η γύρω περιοχή να πλημμυρίσει.
Στην περιοχή της Αγίας Κυριακής στην Κατεβασία το ρέμα κατεβάζει μεγάλες ποσότητες νερού και το σημείο έχει σημανθεί ώστε να μην επιχειρήσουν οχήματα να διασχίσουν την ιρλανδική διάβαση κακώς κινδυνευουν να παρασυρθούν.
Στην οδό Οδυσσέως στη συνοικία Κούρτη ισόγεια οικία πλημμύρισε και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για την άντληση υδάτων.
Στην οδό Ναυπλίου - Ασίνης συγκεντρωμένα νερά δυσχεραίνουν την διέλευση των οχημάτων και χρειάζεται προσοχή από τους οδηγούς καθώς υπάρχουν σημεία με πολύ νερό.
Τροχαίο με εκτροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε στην Εθνική Μυκηνών στο ύψος του βενζινάδικου ΕΤΕΚΑ, με τραυματισμό όπου κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.







ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ