ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Την γιορτή μανταρινιού επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Δρεπάνο Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:55:00 μ.μ. | | |
Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης την Κυριακή 3 Μαρτίου βρέθηκε στο Δρέπανο Αργολίδας συνοδευόμενος από τον βουλευτή του κόμματος στο νομό Γιώργο Γαβρήλο.
Ο κ. Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό Τάιλερ Μάκμπεθ επισκέφθηκε την "2η Γιορτή Μανταρινιού" που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, περιηγήθηκε σε πάγκους και περίπτερα με τα τοπικά προϊόντα που έχουν ως βάση το φημισμένο μανταρίνι της περιοχής.
Ο κ.. Κασσελάκης απηύθυνε χαιρετισμό ενώ συνομίλησε με αγρότες παραγωγούς του τοπικού προϊόντος και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καλλιέργεια του μανταρινιού και των πορτοκαλιών η οποία είναι η κύρια ενασχόληση των κατοίκων της περιοχής.
Στην γιορτή του μανταρινιού παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Ανδ. Πουλάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος και φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής.
Την ημερίδα διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων,  την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αργολίδας και την Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ