ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Μάρτιος με εκπαιδευτικά προγράμματα στην Εθνική Πινακοθήκη Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:45:00 μ.μ. | |
Πίνακες ζωγραφικής
Στο παράρτημα της ΕΠΜΑΣ στο Ναύπλιο συνεχίζονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε μαθητές όλων των βαθμίδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Mε θεματικές όπως: Καπεταναίοι και Μπουρλιοτιέρηδες, Ανακαλύπτω τους ήρωες του 1821, Γνωριμία με το έργο του ζωγράφου Κωνσταντίνου Παρθένη, Η μνήμη του Αγώνα, Οδοιπορικό στο Ναύπλιο της Παλιγγενεσίας, Ακουμπάμε τον Μύθο - Αφουγκραζόμαστε τα αγάλματα και Αφήγηση Παραμυθιού, βοηθούν τους μαθητές να έρθουν σε επαφή με σπουδαία έργα της Νεοελληνικής τέχνης, που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους.

Υπεύθυνη οργάνωσης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων η Λαμπρινή Καρακούρτη, Ιστορικός Τέχνης, Επιμελήτρια της ΕΠΜΑΣ. Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Εθνικής Πινακοθήκης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27520-21915

Τέλος, και αυτό το μήνα επισκέπτονται το παράρτημα Ναυπλίου τα εργαστήρια του Φουγάρου και αντλούν έμπνευση από τα έργα του. Στις 7 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί Εργαστήρι Μουσικής για παιδιά από τη Μάγια Παπαγεωργίου, με κεντρικό θέμα δύο έργα της Εθνικής Πινακοθήκης, την Ηχώ του Γεώργιου Βρούτου και τη Μουσική του Κωνσταντίνου Παρθένη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ