ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης" Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" Δ.Κωστούρου για την ημέρα της Γυναίκας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:26:00 μ.μ. | |
8 Μαρτίου
"Ημέρα της Γυναίκας η 8η Μαρτίου!! Τιμούμε τη διαχρονική συμμετοχή της, στους καθημερινούς αγώνες μέσα στους χώρους εργασίας, αλλά και στο σπίτι, όπου λειτουργεί ως ψυχή και στήριγμα.

Τιμούμε παράλληλα τις ιστορικές κατακτήσεις και την προσφορά του γυναικείου κινήματος με γνώμονα τις αρχές της ισότητας, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού. Ωστόσο σήμερα τίθεται επιτακτική η ανάγκη περαιτέρω ενδυνάμωσης της θέσης των γυναικών μέσα στην κοινωνία. Παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί οι γυναίκες εξακολουθούν να πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας, αδικίας και εκμετάλλευσης, χωρίς ίσες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα, με κοινωνικές διακρίσεις, με εργασιακές ανισότητες.

Οι αγώνες των γυναικών, αλλά και όλων μας, για την κατάκτηση της πλήρους ισοτιμίας θα πρέπει να ενταθούν. Ως Δήμος Ναυπλιέων πρέπει να συνεχίσουμε να τις στηρίζουμε έμπρακτα μέσα από δράσεις και επιμορφωτικά προγράμματα τονίζοντας τον πολυδιάστατο ρόλο της και υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των γυναικών στην πράξη αναδεικνύοντας την πολυεπίπεδη προσφορά τους.

Αφιερωμένη η σημερινή μέρα σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Χρόνια τους πολλά!!"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ