ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Η χορωδία «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» συμμετείχε στην Αργείτικη Αποκριά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:13:00 μ.μ. | |
Συναυλία αποκριάτικη
Η πρώτη μας συμμετοχή στον εορτασμό της Αργείτικης Αποκριάς μας άφησε μία ωραία αίσθηση. Έγινε με τον τρόπο που μας αρέσει και που συνηθίζουμε να ενεργούμε. Της συνεργασίας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Παναγιώτη Μπουλούκο για την πρόσκληση και τη συνεργασία.
Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο στην κ. Γωγώ Μούκα για την αμέριστη βοήθεια σε όλο το εγχείρημα.

Την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, συμμετείχαμε στην έναρξη του Τριωδίου στην Πλατεία Εθνοσυνέλευσης τραγουδώντας μαζί με την Χορωδία Τελέσιλλα και μαέστρο τον κ. Νίκο Καπετάνιο ενώ τμήμα του Συλλόγου Ελληνική Παράδοση χόρεψε και παρέσυρε κι εμάς στον χορό.
Την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, ήταν η δεύτερη συμμετοχή μας.

Η βραδιά ξεκίνησε στις 7.30 μμ από την Αγορά του Άργους στην οδό Φείδωνος.
Μαζευτήκαμε τα μέλη της Χορωδίας του Συλλόγου "Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους" με τον μαέστρο κ. Νίκο Καπετάνιο, με δύο άμαξες με οδηγούς τον κ. Γιώργο Λυγουριάτη και τον κ. Χρήστο Κωστάκη, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή τους όπως ευχαριστούμε τον κ. Παναγιώτη Δανόπουλο για τον συντονισμό τους. Από την οδό Φείδωνος συνεχίσαμε στις οδούς Χατζή, Δαναού και στο τέλος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου όπου συναντήσαμε την Χορωδία του Συλλόγου Τελέσιλλα και τον Χορευτικό και Αθλητικό Σύλλογο Άνθεμα.
Στην αρχή τραγούδησε η Χορωδία Τελέσιλλα, μετά εμείς και κατόπιν και οι δύο χορωδίες μαζί αποκριάτικα τραγούδια.

Σημαντική η συμμετοχή των Ιωάννη Κατσούρη, βιολί, Ελευθερίας Κούδα, σαντούρι, Ευδοκίας Μπάτα, κρουστά, Νεφέλης Σούρσου, λαούτο, Αλέξανδρου Καρανάσιου, κλαρίνο και βέβαια του κ. Παναγιώτη Ρέντα στα κρουστά, οι οποίοι μας συνόδευσαν σ' όλη την διάρκεια της περαντζάδας μας καθώς και στην συναυλία μας στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου. Τους ευχαριστούμε πολύ.
Κατόπιν χόρεψαν τα μέλη του Συλλόγου Άνθεμα στην αρχή στην εξέδρα και μετά κατέβηκαν και ξεσήκωσαν τον κόσμο που χόρεψε μαζί τους.

Είχαμε και τα τυχερά μας, τα κεράσματα από το Καφενείο Ουζερί Γιαννάτου με μαστίχα, τσίπουρα και ούζα που προσέφερε η Ποτοποιία Μαυράκη. Τους ευχαριστήσαμε τραγουδώντας και χορεύοντας αποκριάτικα τραγούδια.
Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Σαράντο Καχριμάνη για τα πολύ ωραία βίντεο που τράβηξε.

Τελείωσαν οι Απόκριες αλλά έμεινε το πνεύμα συνεργασίας των Συλλόγων και του Δήμου. Αυτό το «μαζί» ας μας εμπνέει και ας μας οδηγεί.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ