ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:01:00 μ.μ. | |
Ευρωβουλευτής
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Αργολίδας υποδέχτηκε τον ευρωβουλευτή κύριο Κυμπουρόπουλο Στέλιο. 
Η παρουσία του στο σχολείο μας έδωσε το έναυσμα να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών και του ιδίου για θέματα που αφορούν την ειδική αγωγή, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την κοινωνική ένταξη και συμπερίληψη των ατόμων με ειδικές ανάγκες τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 
Η συζήτηση εστίασε στην ανάγκη να αναγνωρίζουμε την ξεχωριστή προσωπικότητα και να σεβόμαστε τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου. Σε αυτό είναι σημαντική η συμβολή της εκπαίδευσης που οφείλει να στοχεύσει στην ενσωμάτωση όλων των μαθητών και μαθητριών σε ένα συμπεριληπτικό σχολείο, σε ένα “Σχολείο για όλους”. 
Παρόντες και συμμετέχοντες στη συζήτηση ήταν ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Αργολίδας κ. Πολύδωρος Βασίλειος και ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ανδριανός Ιωάννης. Στο τέλος της συνάντησης σε ένα κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού, μαθητές και μαθήτριες επέλεξαν να ακούσουν ένα τραγούδι και ενώνοντας τα χέρια δημιούργησαν ένα κύκλο ενότητας αποδοχής και αγάπης, η οποία διαπνέει την ατμόσφαιρα του σχολείου μας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ