ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Ο κόσμος αγκάλιασε τις αποκριάτικες δράσεις του Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:24:00 π.μ. | | |
Παραδοσιακός χορός
Ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις δράσεις που διοργάνωσε την περίοδο της Αποκριάς οι οποίες είχαν σαν πρωταγωνιστή τα παιδιά και αφορούσαν :
α. Την κατασκευή αποκριάτικης μάσκας που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο Αγίας Τριάδας από μικρά παιδιά την 03 Μαρ 24.
β. Tο αποκριάτικο party την 10 Μαρτίου 24 στην κεντρική πλατεία του χωριού με παιχνίδια - χορό - κεράσματα - face painting και διάφορα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους - και όχι μόνο- τόσο από το χωριό όσο και από τα γύρω χωριά του πρώην Δήμου Μιδέας.
γ. Τον αποκριάτικο χορό που διοργάνωσε την Παρασκευή 15 Μαρτίου 24 στο Μέλυδρον café - bar με το μουσικό σχήμα ''Παραδόξως".
Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που αγκάλιασε τις δράσεις του συλλόγου γεμίζοντάς μας αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω για την σημαντική τους προσφορά:
Τον Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Ορφανό Δημήτρη.
Τους αντιδημάρχους: α. Κώστα Καράπαυλο, β. Ξύδη Σοφία , γ. Τζαρίμα Ιωάννη και δ. την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Σαμπαριώτη Γρηγορία.
Τα Βιομηχανικά είδη Κατσούρης στο Αργολικό, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό της Αγίας Τριάδας και τους φίλους χορηγούς που συνεισέφεραν με οποιοδήποτε τρόπο για την πραγματοποίηση των παραπάνω εκδηλώσεων.
Όλους τους ιδιώτες που προσέφεραν δώρα από τα καταστήματά τους για την πραγματοποίηση της λαχειοφόρου που πραγματοποιήθηκε.
Και τέλος όλους τους συντοπίτες μας που με τον εθελοντισμό τους συνέδραμαν καθοριστικά στην επιτυχή κατάληξη των δράσεων μας.

Σας ευχαριστούμε!!!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ