ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο για το Dojang Argos Taekwondo Club στην Αλβανία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:45:00 μ.μ. | |
Αθλητές
Με δύο μετάλλια στις αποσκευές του, επέστρεψε σήμερα κλιμάκιο της αγωνιστικής ομάδας του Dojang Argos TKD Club, από το διεθνές πρωτάθλημα "Top Tirana Open 2024" της Αλβανίας. 
Συγκεκριμένα το ασημένιο μεταλλιο κατέκτησε η αθλήτρια, Δήμου Μαρίνη και το χάλκινο η Γκιουζέλη Μαρία. 
Στην πέμπτη θέση παρέμεινε η Κωστάκη Εύα, μην καταφέροντας να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης και τέλος, την πρώτη της επίσημη συμμετοχή έκανε η αθλήτρια Μαυρόγιαννη Κατερίνα που δεν κατάφερε δυστυχώς κάποια διάκριση. 
Η ομάδα είχε την ευκαιρία να αποκομίσει σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες διεθνούς επιπέδου για άλλη μια φορά, μετατρέποντάς τις σε πολύτιμα εφόδια για την μελλοντική της πορεία. 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, που ταξιδεύουν για μέρες ολόκληρες, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, στην προσπάθεια να κάνουν αυτό που αγαπούν με κάθε κόστος.
 Όπως και στις οικογένειες των αθλητών που επενδύουν, χρονικά, οικονομικά αλλά και συναισθηματικά στη στήριξη των παιδιών τους, με κάθε κόστος. 
Το ΔΣ του συλλόγου και ο προπονητής, Μητσάκος Θάνος νιώθει την ανάγκη να τους συγχαρούν και δεύτερον, να τους ευχαριστήσουν για όλα. Συνεχίζουμε δυναμικά!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ