ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Συνάντηση της ομάδας EPAS του 1ου Λυκείου Ναυπλίου με την Eυρωπαία Επίτροπο Elisa Ferreira

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 π.μ. | |
Σπουδαστές
To Σάββατο, 23/3/24, πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη συνάντηση μαθητών και μαθητριών της Πελοποννήσου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβολίου” με την Eυρωπαία Επίτροπο για τη Συνοχή και τις Μεταρρυθμίσεις κα Elisa Ferreira.
Ευχαριστούμε το Europe Direct Πελοποννήσου για την εξαιρετική διοργάνωση, στο πλαίσιο της οποίας οι νέοι πρέσβεις και υποψήφιοι πρέσβεις είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις στην επίτροπο για θέματα όπως η δίκαιη ενεργειακή μετάβαση, η διαρροή του επιστημονικού ανθρώπινου δυναμικού (brain drain), η σημασία της ενεργού συμμετοχής μας στη δημοκρατία μέσω των Ευρωεκλογών.
Η κυρία Ferreira απάντησε άμεσα και φιλικά στις ερωτήσεις των μαθητών/τριών και εξέφρασε τον θαυμασμό της για την ποιότητα των ερωτήσεων και την άψογη παρουσία των συμμετεχόντων. Το σχολείο μας εκπροσώπησε άξια η υποψήφια πρέσβης του προγράμματος EPAS, Ιωάννα Μακρή.
H κυρία Ferreìra τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της συμμετοχής των νέων στη δημοκρατική διαδικασία. Όπως είπε η ίδια: “Ευρώπη δεν είναι μόνο οι Βρυξέλλες. Εμπλακείτε, συμμετέχετε, σεβαστείτε! Κρατείστε την Ευρώπη νέα και ζωντανή!”@ephellas @edpeloponnisos Euroscola
Η ομάδα των senior -junior ambassadors του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ