ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Γιάννης Μουστακόπουλος: 100 χρόνια Πανναυπλιακός - Έρχεται o Β' τόμος της ιστορίας του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:34:00 π.μ. | | |
Παρουσίαση βιβλίου
Πληροφορίες για τον Β΄ τόμο της ιστορίας του Πανναυπλιακού έδωσε ο συγγραφέας του βιβλίου Γιάννης Μουστακόπουλος, αναφέροντας πως ο Β΄τόμος που θα εκδοθεί συμπίπτει με τα 100 χρόνια της ομάδας του Ναυπλίου.

Ο κ. Μουστακόπουλος ανέφερε:

"Εχθές, η ομάδα της πόλης μας, ο ιστορικός Πανναυπλιακός - Ηρακλής αναδείχτηκε πρωταθλητής Αργολίδας 2023-24 και πήρε το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στους αγώνες κατάταξης με έπαθλο την άνοδο στη Γ' Εθνική.

 Ο Β' τόμος της ιστορίας της ομάδας μας που για πολλούς και διάφορους λόγους καθυστέρησε, είναι σχεδόν έτοιμος, λίγες μόνο πινελιές και διορθώσεις έμειναν. 

Θα πιέσω τον εαυτό μου να είναι έτοιμο και με την βοήθεια του εκδότη μου, του κυρίου Μανώλη, τον Αύγουστο του '24 να είναι στα χέρια σας. Η έκδοση θα συμπέσει με τα 100 χρόνια της ομάδας. 

Όσοι δεν το γνωρίζουν ο Πανναυπλιακός Γ.Σ. ιδρύθηκε το 1924. 

Τέλος θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη για όσους με βοήθησαν, αλλά δυστυχώς έφυγαν από τη ζωή!!! 

Ενδεικτικά θα αναφέρω τους: Βαγγέλη Δαλματσο, Θανάση Σάββα, Θανάση Κοτιτσα, Διαμαντή Ανδρώνη, Γιάννη Κολιγκιωνη, Γιάννη Ηλιάδη, Αποστόλη Ζήση, Λούη Λάμπρου, Κώστα Σαρρή και Νίκο Φραντζογλου.Στις φωτογραφίες είναι το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο ενός βιβλίου περίπου 650 σελίδων."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ