ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

186η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στην ΕΠΑΣ Μαθητείας Αργολίδας - Δ.ΥΠ.Α

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 π.μ. | | |
Δεσμοί Αίματος
Κάθε Σταγόνα Μετράει: Ενώσου με τους ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ σε μια Πράξη Αγάπης.

Πώς μπορείς να συμμετάσχεις; Έλα στην ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-Δ.ΥΠ.Α (Τίρυνθα), την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και ώρα 09:00-12:00 (δείτε το σημείο στο χάρτη).

Οι ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ δεν αποτελούν απλώς ένα σύλλογο, αλλά μια οικογένεια αφοσιωμένη στο να προσφέρει ελπίδα και ζωή. Η αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια διαδικασία – είναι μια πράξη αγάπης, μια στιγμή όπου το εγώ συναντά το εμείς.

Όλοι έχουμε τη δύναμη να γίνουμε ήρωες στις καρδιές αυτών που χρειάζονται. Μια σταγόνα αίματος από εσάς μπορεί να σημαίνει μια ζωή για κάποιον άλλο. Με κάθε αιμοδοσία, δε δίνετε μόνο αίμα, αλλά ελπίδα, δύναμη και θάρρος σε όσους αγωνίζονται για τη ζωή τους.

Η σημασία του να είσαι εθελοντής αιμοδότης: Να είσαι εθελοντής αιμοδότης σημαίνει να είσαι μέρος μιας αλληλέγγυας κοινότητας, ένας σύνδεσμος στην αλυσίδα της ζωής. Κάθε φορά που προσφέρετε αίμα, προσφέρετε ένα μέρος του εαυτού σας για τη σωτηρία κάποιων ασθενών.

Κάθε νέος εθελοντής φέρνει νέα ελπίδα και κάθε αιμοδοσία κάνει τη διαφορά. Με τη συμμετοχή σας, γίνεστε μέρος μιας μεγάλης προσπάθειας αγάπης και αλληλεγγύης.

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, μία σταγόνα τη φορά.ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ