ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

1ο Λύκειο Ναυπλίου: Ομιλία - συζήτηση για τη δημοκρατία, τον φιλελευθερισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα με τον Αρ.Χατζή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:30:00 μ.μ. | |
Την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024, στον χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» μαθητές και μαθήτριες της Β΄ και Γ΄ Λυκείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Αριστείδη Χατζή* για τη Δημοκρατία, τον Φιλελευθερισμό και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Με λόγο ευχάριστο, προσιτό, κατανοητό, άμεσο και βιωματικό ο κ. Χατζής κατάφερε να προβληματίσει και να κερδίσει το ενδιαφέρον και την προσοχή των μαθητών/τριών, πολλοί από τους οποίους, μετά το πέρας της ομιλίας, έθεσαν ερωτήματα και συζήτησαν με τον εκλεκτό προσκεκλημένο μας. 
Ενεργό συμμετοχή στον διάλογο είχαν και οι εκπρόσωποι της ομάδας EPAS του σχολείου, που στο πλαίσιο του προγράμματος έχουν εμβαθύνει στον προβληματισμό για τα ζητήματα που αποτέλεσαν το αντικείμενο της ομιλίας του κ. Χατζή.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης «Ο Παλαμήδης» για την ευγενική διάθεση του χώρου και τον καθηγητή κ. Χατζή για την αποδοχή της πρόσκλησης της φιλολόγου του σχολείου μας κ. Αγγελικής Ντεβέ. Η συγκεκριμένη δράση εξωστρέφειας του σχολείου μας εντάσσεται στον άξονα «Σχολείο και Κοινότητα» (Ενίσχυση σχέσεων και επιδίωξη συνεργασιών με φορείς).
* Ο Αριστείδης Χατζής είναι Καθηγητής Φιλοσοφίας Δικαίου και Θεωρίας Θεσμών στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής Ερευνών του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦιΜ).

H Διευθύντρια

Νικολέττα Ματσιμάνη



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ