ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Ελπιδοφόρα εμφάνιση για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Αργολίδας 2000

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. | | |
Γυναικείο ποδόσφαιρο
Ενθαρρυντική και άκρως ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησαν τα νεαρά κορίτσια της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000 με τις ΛΥΚΑΙΝΕΣ Αιγίου για το πρωτάθλημα Γ΄εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή, 31-3-2024, στο γήπεδο Κιβερίου και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, λόγω της υπερβολικής ζέστης, οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις

Η ομάδα του Αιγίου, πιο έμπειρη, προηγήθηκε με τη Γ. Λαλιώτη στο 1ο ημίχρονο, και η ομάδα του Ναυπλίου ισοφάρισε μα τη Μαρία Κωτσιοπούλου στο 2ο ημίχρονο.

Χαρακτηριστικό του αγώνα η παρουσία 300 και πλέον φιλάθλων εκ των οποίων οι 100 περίπου είχαν έλθει από το Αίγιο. Πριν από τον αγώνα οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν και με μικρότερα κορίτσια ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Για την ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 αγωνίστηκαν οι:

Χύκα Χαμιντέ, Μπλάτσου Αναστασία, Τότσικα Μαρκέλλα, Κωτσιοπούλου Μαρία, Σκιντζή Ελεάνα, Παραλυκούδη Άννα, Κεχαγιά Σοφία, Παπαντωνίου Αναστασία, Μιχαλακέα Μαίρη Άνν, Φράνκε Γαβριέλλα,

Μαραγκού Αγγελική, Ολυμπίου Ηλιάνα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000 κ. Ντεβές Θεόδωρος δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την πρόοδο που έχουν σημειώσει τα νεαρά μας κορίτσια στο τμήμα ποδοσφαίρου. Αυτό οφείλεται στην αγάπη που έχουν τα ίδια για το ποδόσφαιρο και στο ενδιαφέρον των γονέων τους. Με την ευκαιρία αυτή είμαι υποχρεωμένος να κάνω γνωστό ότι η λειτουργία του τμήματος ποδοσφαίρου ενισχύεται με κάθε τρόπο από το αποτελεσματικό ενδιαφέρον των αδελφών Βασίλη και Γιάννη Μαντζούνη και την τεχνική υποστήριξη του προέδρου του ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους κ. Γιάννη Αποστολόπουλου και του προπονητή κ. Δημήτρη Τότσικα τους οποίους και ευχαριστώ θερμά».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ