ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

2ο Λύκειο Άργους: Η Φιλία μέσα από τον Ήχο της Ραδιοφωνίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 π.μ. | |
2ο Λύκειο Άργους
Στη σύγχρονη εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας και των νέων μέσων, ο ραδιοφωνικός σταθμός αποτελεί έναν ισχυρό φορέα συναισθημάτων, ιδεών και πολιτισμού. 

Μέσα από τα ραδιοφωνικά σποτ, μπορούν να μεταδοθούν μηνύματα που αγγίζουν τις καρδιές και τα μυαλά των ακροατών. Με αυτόν τον σκοπό, πολλοί διαγωνισμοί ραδιοφωνικών σποτ διοργανώνονται παγκοσμίως, προσκαλώντας σχολεία από διάφορες χώρες να συμμετάσχουν.

Στο πλαίσιο αυτό, το σχολείο μας έλαβε μέρος στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Καν’ το να ακουστεί 2024» με τίτλο: «Η δύναμη της Φιλίας - The Power of Friendship», ο οποίος συνδιοργανώνεται με την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας, αναδεικνύοντας το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των μαθητών μας σε αυτόν τον σημαντικό διαγωνισμό. Στόχος του διαγωνισμού ήταν η προώθηση της φιλίας και η ανάδειξη της σημασίας της στη ζωή του ανθρώπου, μέσω της ραδιοφωνικής και μουσικής δημιουργίας.

Παρά τον έντονο ανταγωνισμό, η προσπάθεια και η δημιουργικότητα των μαθητών μας αναγνωρίστηκε και το σχολείο μας κατέκτησε την 43η θέση στην κατηγορία των ραδιοφωνικών μηνυμάτων. Ευχαριστούμε τη διεύθυνση και τους καθηγητές για την υποστήριξη που μας παρείχαν και τους μαθητές που συμμετείχαν χαρίζοντας τις φωνές τους. Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε το ραδιοφωνικό σποτ που δημιουργήσαμε:
Στο μέλλον, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να προωθούμε τη φιλία και τις αξίες που την στηρίζουν μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών στο σχολείο μας. Η συμμετοχή σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο για την ενίσχυση των δεξιοτήτων των μαθητών και την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές της Β΄ Λυκείου Αντωνίου Σταυρούλα και Ιωαννίδη Κωνσταντίνο για την προσπάθειά σας! Η αφοσίωσή σας και η δημιουργικότητά σας αξίζουν τον θαυμασμό και την εκτίμησή μας. Ας είναι αυτή η εμπειρία η αφορμή για να ανακαλύψετε το μεγάλο σας δυναμικό και να διαπρέψετε σε κάθε τομέα της ζωής σας. Καλή τύχη και πάντα μπροστά!

Το άρθρο αυτό υπογράφεται από τον υπεύθυνο καθηγητή και δημοσιεύεται για να τιμήσει την προσπάθεια των μαθητών και να ενθαρρύνει όλους τους μαθητές να προσπαθούν και να συμμετέχουν!

Κανέλλος Χρήστος – Μαθηματικός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ