ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Ενημερωτικά προς το ΚΚΕ Αργολίδας, εδώ και 5 χρόνια δεν είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:31:00 μ.μ. | | |
Ολυμπία Τελιγιορίδου
Ενημερώθηκα για την ανταπάντηση του ΚΚΕ Αργολίδας στην απάντησή μου και μάλιστα με προσωπικούς προς εμένα χαρακτηρισμούς. Σας παραπέμπω σε ΔΤ της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 2020 που εξηγεί προς τους πολίτες, τους λόγους που δεν ψηφίσαμε τη νέα ΚΑΠ.

"Για μια ακόμη φορά το ΚΚΕ με την ανακοίνωση του προσπάθησε να καλύψει την κυβέρνηση της ΝΔ.

Απέφυγε επιμελώς να αναφερθεί στο Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο που κατέθεσε η ΝΔ και έκοψε 240εκ ετησίως επιδοτήσεις από τους Έλληνες αγρότες και για τα πολύπλοκα και γραφειοκρατικά οικολογικά σχήματα. Θέματα που κατά κόρον έθεσα εγώ σε όλες τις δημόσιες αλλά και κομματικές συναντήσεις μου.

Σε δύο ανακοινώσεις του, το ΚΚΕ Αργολίδας δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο της ΝΔ , αλλά μίλησε γενικά και αόριστα για την Ε.Ε.

Ενημερωτικά προς το ΚΚΕ, εδώ και 5 χρόνια δεν είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά κυβέρνηση είναι η ΝΔ, η οποία σχεδίασε, κατέθεσε και ψήφισε το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο και τη νέα ΚΑΠ

Με εκτίμηση
Ολυμπία Τελιγιορίδου
Υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

https://www.syriza.gr/article/id/98798/Anakoinwsh-ths-omadas-toy-SYRIZA---Proodeytikh-Symmachia-sto-Eyrwpaiko-Koinoboylio-schetika-me-thn-protash-aporripshs-ths-Koinhs-Agrotikhs-Politikhs-KAP.html
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ