ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Εκπαιδευτική επίσκεψη του ΕΠΑΛ Άργους στην 6η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίες Περιβάλλοντος VERDE-TEC

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 π.μ. | |
Μαθητές
Την Παρασκευή 29 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών και μαθητριών του Πρότυπου Επαγγελματικού Λυκείου Άργους στην 6η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίες Περιβάλλοντος VERDE-TEC στο MEC Παιανίας.

Οι μαθητές που συμμετείχαν ήταν:

1. Το τμήμα Α1 της Α’ Λυκείου

2. Ο Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης της Β’ Λυκείου

3. Η Ειδικότητα Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών της Γ’ Λυκείου
Οι παραπάνω μαθητές και μαθήτριες συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς Μαντζούνη Βασίλη, Σουμπάση Μαρία Κλάρα και Πάνου Ασημίνα, παρακολούθησαν την εκπαιδευτική επίσκεψη η οποία περιελάμβανε ξενάγηση στην έκθεση και στα περίπτερα που άπτονται του ενδιαφέροντος τους. Οι εκθέτες παρουσίασαν στους μαθητές και μαθήτριες τις υπηρεσίες τους και εκείνοι αλληλεπίδρασαν με ερωτήσεις. Επίσης, συμμετείχαν και σε μια βιωματική δράση που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» με γυαλιά προσομοίωσης μέθης, προκειμένου να αντιληφθούν τις επιπτώσεις στην οδήγηση έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ, ενώ συμπλήρωσαν και αντίστοιχο ερωτηματολόγιο. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε έμφαση στις νέες Οικολογικές Τεχνολογίες και την Προστασία του Περιβάλλοντος, που προωθούνται μέσα από το σχολείο μας σε όλους τους Τομείς και τις Ειδικότητες.
Στόχος της εκπαιδευτικής επίσκεψης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών και μαθητριών σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα τους και την προστασία του περιβάλλοντός μας εντάσσοντας κανόνες Κυκλικής Οικονομίας.
Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθυντή κύριο Τσιπιανίτη Νικόλαο για την αρωγή και υποστήριξή του στην όλη διοργάνωση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ