ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Συνάντηση με Μαυρωτά για την Μαρίνα Πίκου από την Αργολίδα εκπροσωπώντας την Ε.Ο.Τ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:25:00 μ.μ. | | |
Ελληνική Ομοσπονδια Τοξοβολίας
Μια πολύ σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού μετά από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά σε εκπροσώπους όλων των Ομοσπονδιών των Ολυμπιακών Αθλημάτων.

Η συνάντηση είχε ως θέμα την ενημέρωση για τις δράσεις της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α) καθώς και ανταλλαγή απόψεων για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων
Στην ενημερωτική και άκρως εποικοδομητική αυτή συνάντηση παρευρέθηκε και η συνδημότισσα μας κ. Μαρίνα Πίκου εκπροσωπώντας την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας ως μέλος του ΔΣ της.

Η συνάντηση αυτή αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στη διοργάνωση αθλητικών αγώνων, οι οποίοι θα υπηρετούν το γνήσιο αθλητικό ιδεώδες του οποίου είμαστε κληρονόμοι, την εντιμότητα, την ευγενή άμιλλα, το συνταίριασμα υγιούς σώματος και πνεύματος.
Η ΕΟΤ, πάντα παρούσα σε όλα τα σπουδαία αθλητικά γεγονότα που εξελίσσονται είτε στα γήπεδα είτε σε χώρους διεξαγωγής σεμιναρίων ή συζητήσεων και λήψης αποφάσεων, είναι πρόθυμη να συνεισφέρει ώστε να έχουμε ένα αθλητικό μέλλον που θα μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ