ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Άργος: Σεμινάριο για εκφοβισμό, βία και σεξουαλική παρενόχληση παρακολούθησαν στη ΣΑΕΚ ΙΕΚ Τουρισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:55:00 π.μ. | |

Υπάλληλοι υποδοχής Συνεχίζονται το διάστημα αυτό οι ενημερωτικές δράσεις στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσεως για τον Τουρισμό της ΣΑΕΚ ΙΕΚ Τουρισμού στο Άργος με τους μαθητές -τριες και το προσωπικό να παρακολουθεί σεμινάριο 3 ωρών με θέμα εκφοβισμό- βία και σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό χώρο του Τουρισμού.

Το σεμινάριο παρουσιάστηκε διαδικτυακά από τον κ. Ιωάννη Μαρκέτο Founder & CEO της MRK CONSULTING με αντικείμενο την Αποφυγή και Διαχείριση του Εργασιακού Εκφοβισμού ,Βίας και Παρενόχλησης, stress, burnout στον κόσμο της εργασίας. 

Η στήριξη της δράσης αυτής είναι και από το γραφείο Υφυπουργού Τουρισμού κα Ράπτη Ελενας και της Δ/νσης Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης που επιμελήθηκε την όλη παρουσίαση και τον συντονισμό. 

Ο εισηγητής παρουσίασε αναλυτικά το θεσμικό πλαίσιο που ισχύει σήμερα στην Ελλάδα καθώς και τις υποχρεώσεις επιχειρήσεων , εργοδοτών αλλά και τις δράσεις που πρέπει να ληφθούν για την καλλίτερη ενημέρωση και αντιμετώπιση πλέον του φαινομένου αυτού στον εργασιακό χώρο. 

Οι μαθητές -τριες παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την όλη ανάπτυξη εφόσον σε 2 μήνες περίπου θα ξεκινήσουν την εργασιακή επαφή τους μέσω της πρακτικής άσκησης που προβλέπεται στον κανονισμό σπουδών της ΣΑΕΚ ΙΕΚ Τουρισμού Πελ/σου. 

Η Δ/νση της σχολής ευχαριστεί θερμά τον κ Μαρκέτο Ι αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους για την άκρως ενδιαφέρουσα ενημέρωση στην ΣΑΕΚ ΙΕΚ Τουρισμού Αργους . 

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ