ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο υπέροχες εξορμήσεις στο Ν. Αττικής του Συλλόγου των Απανταχού Ναυπλιέων "Ο Ναύπλιος"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:52:00 μ.μ. | |
Εκδρομείς
Το Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Ναυπλιέων, συνεχίζοντας τις δράσεις του με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μας, πραγματοποίησε δύο υπέροχες εκδηλώσεις - εξορμήσεις στο Ν. Αττικής, υλοποιώντας τις αποφάσεις του.
Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 επισκεφθήκαμε το μοναδικό στην Αττική, σπήλαιο της Παιανίας, υπέροχης και ιδιαίτερης ομορφιάς χώρος, που μας εντυπωσίασε όλους.
Την όλη διοργάνωση είχε αναλάβει το μέλος του Δ.Σ, κ. Β. Γιαννόπουλος, συμπολίτης μας Σπηλαιολόγος, τ. Προϊστάμενος της αρμόδιας Υπηρεσίας του ΥΠΠΟ, ο οποίος μας έκανε μία υπέροχη ενημέρωση με σχετικές διαφάνειες στο χώρο υποδοχής-διαλέξεων και εν συνεχεία μας ξενάγησε στο χώρο του σπηλαίου και στον οποίο ο Πρόεδρος κ. Κ. Κολόκας εξέφρασε τα πλέον θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους του Δ.Σ.
Κατόπιν, όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια, γιατί έτσι είμαστε εμείς στο Σύλλογο, κατευθυνθήκαμε στα Καλύβια Αττικής με τις διάσημες ταβέρνες τους για μεσημεριανό φαγητό. Τα γέλια, οι φωνές των νέων και οι αναμνήσεις των παλιών μας έδωσαν δύναμη για να συνεχίσουμε. Σειρά είχε ο απογευματινός μας καφές στην παραλία του Πόρτο Ράφτη – δίπλα στη θάλασσα – και επιστροφή με όμορφες στιγμές μέσα μας. Η συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση μεγάλη, ιδιαίτερα νέων ανθρώπων και αυτό μας δίνει την ελπίδα ότι ο ιστορικός Σύλλογός μας έχει μέλλον.
Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 ξεκινήσαμε για νέα εξόρμηση στο ιστορικό Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη Αττικής για να παρακολουθήσουμε τη Δ΄ στάση των Χαιρετισμών.
Στο μοναστήρι που είναι φημισμένο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό – φιλοξενώντας το Θαυματουργό Λείψανο του νεοφανούς Αγίου Εφραίμ, παρακολουθήσαμε με κατάνυξη τους Χαιρετισμούς, προσκυνήσαμε τα Λείψανα του Αγίου και ξεναγηθήκαμε στον τόπο μαρτυρίου του. Την ενημέρωση για την ιστορία του Μοναστηριού και του Αγίου Εφραίμ ανέλαβε ο συμπολίτης μας Αρχιμανδρίτης Ανανίας Κρίππας.
Μετά κατευθυνθήκαμε στην παραλία της Νέας Μάκρης Αττικής για σημαντική τέρψη με νηστίσιμα εδέσματα.
Στο τέλος, μέλη του Δ.Σ. μοίρασαν σε όλους πασχαλινές λαμπάδες, συγκινητική κίνηση του Δ.Σ. λόγω των ημερών προς τα μέλη του.
Μας συγκίνησε η συμμετοχή των μελών μας και σ’ αυτή την εκδήλωση.
Μαζί με όλα τα μέλη μας συνεχίζουμε δυναμικά να δίνουμε το παρόν!

Το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ