ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Πόλος έλξης τουριστών το ιστορικό χωριό Αρκαδικό Αργολίδας του Δήμου Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:13:00 μ.μ. | |
Περιπατητές
Επισκέπτες για μία ακόμη φορά υποδέχθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαδικού Αργολίδας την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από την προηγούμενη μέρα ,ο σύλλογος με την βοήθεια της Αντιδημάρχου Επιδαύρου Χριστίνας Κωστούρου καθώς και του Τοπάρχη Αρκαδικού Δημητρίου Προύντζου, καθάρισαν εθελοντικά τα ιστορικά μονοπάτια.
Οι επισκέπτες- περιπατητές από μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο της Αθήνας , πήγαν με τον οδηγό τους στις τρεις Μυκηναϊκές γέφυρες, με της Καζάρμας που θεωρείται η αρχαιότερη διατηρημένη γέφυρα της Ευρώπης σε χρήση, στα όρη Αραχναίο και Φονίσκος, την Ακρόπολη της Καζάρμας και στα χαλάσματα του οικισμού "Παλιά Προυντζεΐκα" , που ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας Ιωάννης Καποδίστριας είχε επισκεφθεί καθώς διατηρούσε φιλικές σχέσεις, με τον οπλαρχηγό της επανάστασης του 1821, Παναγιώτη Προύντζο.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαδικού Αργολίδας τους περίμενε με κεράσματα από την γη του Αρκαδικού και ανανέωσαν το ραντεβού τους για επόμενες εξορμήσεις που αφορούν όχι μόνο τα ιστορικά μονοπάτια του τόπου, αλλά και τον βιωματικό τουρισμό όπως πχ το μάζεμα των ελιών. Οι επισκέπτες ξετρελάθηκαν με το φημισμένο ελαιόλαδο του Αρκαδικού και τα νόστιμα πορτοκάλια.
Εσείς ακόμα να επισκεφθείτε το ιστορικό Αρκαδικό;
Τα καλύτερα έρχονται για αυτό μείνετε συντονισμένοι...
Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαδικού Αργολίδας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ