ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Υποτροφία από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Χάρβαρντ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:42:00 μ.μ. | | |
Μνημείο Φιλελλήνων
Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Χάρβαρντ είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει μια υποτροφία διάρκειας ενός έτους σε έναν μεταδιδακτορικό ερευνητή για τη διεξαγωγή πρωτότυπης έρευνας σε θέματα σχετικά με τον φιλελληνισμό ως κίνημα του 18ου και 19ου αιώνα, καθώς και ένα φαινόμενο του οποίου οι εκδηλώσεις και οι επιπτώσεις επιμένουν στον χρόνια που ακολούθησαν.

Ο διορισμένος υπότροφος CHS στον Φιλελληνισμό θα λάβει μια υποτροφία 12.000 $ για να ολοκληρώσει ένα ερευνητικό έργο της επιλογής του σχετικά με το θέμα, θα ταξιδέψει στο CHS στην Ουάσιγκτον, θα συμμετάσχει σε διάφορες ακαδημαϊκές δραστηριότητες και θα έχει το πλεονέκτημα πολλών ακόμη διατάξεων που αφορούν βραβείο της υποτροφίας τους.

Η υποτροφία διοργανώνεται σε συνεργασία με την Εταιρεία για τον Ελληνισμό και τον Φιλελληνισμό , η οποία παρέχει πρόσβαση στην έρευνα στη συλλογή και τα αρχεία του Μουσείου Φιλελληνισμού στην Αθήνα.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 .

Μάθετε περισσότερα για την ευκαιρία Early Career Fellowship in Philhellenism και πώς να υποβάλετε αίτηση για τον κύκλο 2024-2025.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ