ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αργολίδας: Η αντιμετώπιση της νεανικής βίας, η προστασία των παιδιών και η δύναμη της αγάπης!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:51:00 μ.μ. | |
ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αργολίδας
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στο FougaroArtcenterστο Ναύπλιο, η πρώτη ανοικτή επιμορφωτική εκδήλωση του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Αργολίδας με θέμα: «Νεανική Βία &Παραβατικότητα – Προστατεύουμε τα παιδιά μας.»

 Ευχαριστούμε θερμά τους αξιότιμους ομιλητές, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. κ. Νεκτάριο, τον Διευθυντή Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, κ. Πολύδωρο Β. και την ψυχολόγο κ. Λουδάρου Αννίτα, οι οποίοι ανέδειξαν διαφορετικές πλευρές του φαινομένου της νεανικής βίας και του τρόπου αντιμετώπισής του,κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες του σχολείου με τις εικαστικές δημιουργίες τους και με πρωτότυπη ποιητική σύνθεση. Στο τέλος, οι φωνές όλων ενώθηκαν σε ένα τραγούδι, το οποίο ανέδειξε τη δύναμη της αγάπης.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον κ. Χριστόπουλο Α., που διατηρεί το ξενοδοχείο «ΑιώΝ» LuxuryHotel στο Ναύπλιο. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς των λουλουδιών: Δωρή Η., Σταθογιαννόπουλο Κ. και Σταθογιαννόπουλο Α., οι οποίοι διατηρούν Φυτώρια στα Λευκάκιακαθώς και το ανθοπωλείο ΔιονυσόπουλοςΣ. στο Ναύπλιο.

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στην κ. Δραντάκη Κ. και στην κ.Μαύρου Α., οι οποίες πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση με τους ήχους του πιάνου και της κιθάρας αντίστοιχα.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και επέλεξαν να είναι μαζί μας για να συζητήσουμε, να προβληματιστούμε και να προσπαθήσουμε με τη θετική σκέψη καιτην αγάπη μας να «σβήσουμε τη φωτιά της βίας».





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ