ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Γιάννης Μαλτέζος Δημαρχος Άργους Μυκηνών: Εδώ και τρεις βδομάδες συγυριζόμαστε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:15:00 μ.μ. |
Εργασίες καθαριότητας
"Ολοκληρώσαμε τον καθαρισμό του περιφερειακού του Άργους, από τον Άγιο Βασίλειο μέχρι την Παναγία στην περιοχή του Συνοικισμού, από την Παναγία μέχρι και το Δημοτικό Στάδιο γύρω από το κλειστό Γυμναστήριο και το 5ο δημοτικό το Αρχαιολογικό Μουσείο, γύρω από το Ειρηνοδικείο, το παλαιό δημαρχείο, την πλατεία Αγίου Πέτρου το πάρκινγκ κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο (νότιο τμήμα).
Την παραλιακή Νέας Κίου- Μύλων προαύλια δημοτικών κτιρίων, τη Νεοκλασσική Αγορά και τα φρεάτια γύρω από αυτήν.
 Ξηλώσαμε τις δύο ξύλινες κατασκευές (περίπτερα) στην οδό Καλλέργη και μπροστά από την Εθνική Τράπεζα, που δεν είχαν λειτουργήσει ποτέ και υποβάθμιζαν με κάθε τρόπο το περιβάλλον δίπλα τους.
Σε συνεργασία με το Δασαρχείο κόψαμε τον πλάτανο στο Κεφαλόβρυσο, που είχε νοσήσει και δεσμευόμαστε αμέσως μόλις μας επιτρέψουν οι συνθήκες να το αντικαταστήσουμε με ένα υγιές αντίστοιχο δέντρο, που θα τοποθετήσουμε στην ίδια θέση.
Σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων φροντίζουμε για την κοπή των χόρτων στις τοπικές κοινότητες του δήμους μας.
Με ειδικά μηχανήματα ατμού, που δοκιμάσαμε στον χώρο της πλατείας, πλύναμε με υψηλές θερμοκρασίες το δάπεδο απομακρύνοντας δύσκολες βρωμιές (τσίχλες , λάδια κλπ)
Καθημερινά νοικοκυρεύουμε το Δήμο μας και συνεχίζουμε…."

Γιάννης Μαλτέζος 
Δημαρχος Άργους Μυκηνών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ