ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Η συνεργασία του Γυμνασίου Νέας Κίου με το ΕΝΕΕΓΥΛ Πειραιά δημιουργεί έναν μικρό ελαιώνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:55:00 μ.μ. | |
Δενδροφύτευση
Το Γυμνάσιο Νέας Κίου υποδέχθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στα πλαίσια της Δράσης Σχεδίου του Ι.Ε.Π., «Σχέσεις μεταξύ των μαθητών», παιδιά και εκπαιδευτικούς του Ενιαίου Ειδικού Γυμνασίου -Λυκείου του Πειραιά.

Όλοι μαζί συνεργαστήκαμε σε μια βιωματική δράση δενδροφύτευσης στον αύλειο χώρο του σχολείου μας και φυτεύσαμε τον πρώτο μας μικρό ελαιώνα.
Τα είκοσι παιδιά του ΕΝΕΕΓΥΛ και τους πέντε εκπαιδευτικούς υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν οι μαθητές της Τρίτης Τάξης του Γυμνασίου μας με τη Διευθύντρια κα Μαρία Κονταράτου και τους συντονιστές Καθηγητές τους τη γυμνάστρια κα Π. Γκιόκα ,τον Γεωπόνο κο Ι. Βογιατζή και ο Φυσικό κο Σ. Κουγιά.

Στο χώρο των Εκδηλώσεων πρώτα προσφέρθηκαν τα ανάλογα κεράσματα, και αφού έγινε η πρώτη γνωριμία, οδηγηθήκαμε στον χώρο της δενδροφύτευσης όπου είχε προηγηθεί η ανάλογη προετοιμασία του εδάφους από τον κο Κουγιά

Τα ελαιόδενδρα που φυτεύσαμε προσφέρθηκαν σαν δώρο από το φιλοξενούμενο σχολείο και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και ήταν μια μέρα γιορτής για όλους μας αφού όλα τα παιδιά το χάρηκαν όπως και όλοι οι συνάδελφοι.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
Τον Δήμαρχο Μυκηνών κο Ι, Μαλτέζο, τον πρόεδρο της σχολικής Επιτροπής κο Α. Βαρδάκα, την εκπρόσωπο του Δήμου μας κ. Παπαδοπούλου Σ. για την εξασφάλιση των απαραίτητων τεχνικών μέσων για τον καθαρισμό του εδάφους αλλά πρωτίστως όλους τους μαθητές-τριες και τους Συναδέλφους Εκπαιδευτικούς, γιατί μέσα από αυτή την δράση βιώσαμε μέσα στην σχολική μας κοινότητα την δύναμη και την χαρά που προσφέρουν η αγάπη, η συνεργασία και η αποδοχή του διαφορετικού Άλλου.

Δεν έχουμε τώρα πια παρά να περιμένουμε τα αποτελέσματα , αυτά της παραγωγής του ελαιοκάρπου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ