ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Γιάννης Μαλτέζος από τις Λίμνες: Ως Δήμος Άργους - Μυκηνών θα στηρίζουμε πρωτοβουλίες για ενημέρωση και πρόληψη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:06:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Μαλτέζος
Την Κυριακή 21 Απριλίου ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος βρέθηκε στην κοινότητα των Λιμνών όπου ο Δήμος Άργους - Μυκηνών με την συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Τμήμα Νοσηλευτικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης για την πρόληψη και διαχείριση νοσημάτων.
Ο κ. Μαλτέζος ανέφερε: "Είναι σημαντικό κοινότητες απομακρυσμένες από το κέντρο του Δήμου να έχουν συνεχείς ενημερώσεις και στα θέματα της υγείας.
Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο και φίλο Παναγιώτη Καμπόσο για τον συντονισμό της δράσης αλλά και για την εξαιρετική ομιλία του με θέμα την «Υγιή Γήρανση». 
Τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού από το τμήμα Νοσηλευτικής και την Εκπαιδεύτρια τους κ. Σταματοπούλου Μαρία για την διοργάνωση και υλοποίηση όλων των εξετάσεων που έγιναν στους παρευρισκόμενους καθώς και την κ. Παπαβασιλείου Ευανθία, Γενική Ιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Προσύμνης.
Ως Δήμος Άργους - Μυκηνών θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες εθελοντικές πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την ενημέρωση και την πρόληψη."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ