ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: ΤΟΜΥ και Κ.Υ. Ναυπλίου ενημέρωσαν τους πολίτες για θέματα πρόληψης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:41:00 π.μ. | |
Ιατρικό προσωπικό
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου μαζί με το Κ.Υ.Ναυπλίου και σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ναυπλίεων , πραγματοποίησε δράση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Στις 05/04/2024, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, πλησίον Δημαρχείου, η Διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ Ναυπλίου, του Κ.Υ. Ναυπλίου και του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ναυπλιέων ενημέρωσε τους πολίτες που παρευρέθηκαν στην δράση σχετικά με θέματα πρόληψης και προαγωγή της υγείας.
Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Απρίλιου, γενέθλια ημέρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Το μήνυμα για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι «Η υγεία μου, το δικαίωμά μου». Τονίζοντας το δικαίωμα όλων, παντού να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, εκπαίδευση και πληροφορίες, καθώς και σε ασφαλές πόσιμο νερό, καθαρό αέρα, καλή διατροφή, ποιοτική στέγαση, αξιοπρεπής συνθήκες εργασίας και περιβάλλοντος και ελευθερία από τις διακρίσεις .
Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Κοινότητας για την συνεργασία μας καθώς και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στη δράση μας.
Επίσης εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στο Δήμο Ναυπλιέων για την παραχώρηση του χώρου, ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων δράσεων .

Ο Συντονιστής της
ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου
Μπόμπος Γεώργιος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ