ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Σπουδαστές της Τουριστικής Σχολής ΣΑΕΚ - ΙΕΚ Τουρισμού Πελοποννήσου στην έκθεση Ρεντζή στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | |
Μαθητές
Στο πλαίσιο του μαθήματος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη οι μαθητές -τριες της ΣΑΕΚ ΙΕΚ Τουρισμού Αργους στην έκθεση Ρεντζή στο πολιτισμική αίθουσα Μ. Αλέξανδρος στο Αργος την περασμένη εβδομάδα μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αργους Μυκηνών κ Μαλτέζου Ιωάννη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Αργους κου Μπουλούκου Παναγιώτη.

 Ο βραβευμένος από την «Unesco» για την προσφορά του στην τέχνη, Έλληνας λαϊκός ζωγράφος Νώντας Ρεντζής εκθέτει τα έργα του με κυρίαρχη θέση στην έκθεση τον πίνακα που αφιέρωσε στο Δήμο Άργους και αφορά με τίτλο την « Σφαγή του Άργους από τους Γάλλους». 
Οι μαθητές-τριες συνοδευόμενοι από τους καθηγητές κ. Ρηγάκη Αγγελική , κ. Σούκουλη Δημήτριο και τον Δ/ντή της σχολής ξεναγήθηκαν σε όλη την αίθουσα θαυμάζοντας τις δημιουργίες του ζωγράφου με θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ Την εκπαιδευτική χρονιά 2023-2024 συνεχίζει να λειτουργεί με μεγάλη ζήτηση στην Τουριστική Σχολή ΣΑΕΚ και πλήθος εγγραφών η ειδικότητα “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό”- Στέλεχος Τουριστικού γραφείου. 

Η ειδικότητα δημιουργεί στελέχη, πλήρως καταρτισμένα, στο τομέα των τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, οι καταρτιζόμενοι εκπαιδεύονται στην οργάνωση και λειτουργία τουριστικού γραφείου, σε συστήματα λειτουργίας γραφείου (front/back office), στις αερομεταφορές, στη διαχείριση εισερχόμενου-εξερχόμενου τουρισμού και στους αεροπορικούς ναύλους στην έκδοση εισιτηρίων και στα ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων. 
Οι απόφοιτοι καταρτιζόμενοι αποκτούν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, η οποία οδηγεί σε Πτυχίο Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5, κατόπιν συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης και έχουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να απασχοληθούν σε όλο το φάσμα της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων τουριστικών γραφείων, τουριστικών οργανισμών, τουριστικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων οργάνωσης συνεδρίων και μεταφορικές επιχειρήσεις. 

Για το ΣΑΕΚ ΙΕΚ Τουρισμού ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-Δ/ΝΤΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ