ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος: Μισό εκατομμύριο έλλειμα αντιμετωπίζουν οι σχολικές επιτροπές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:04:00 μ.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος
Συνάντηση με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των σχολικών μονάδων του Δήμου Άργους – Μυκηνών είχε ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλτέζος στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», εχθές Τρίτη 2 Απριλίου. 

 Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αντώνης Λιόλιος και της Β’ βαθμιας Αντώνης Βαρδάκας με τους Αντιπροέδρους Αντρέα Πετρόπουλο και Δημήτρη Παπανδριανό - Κεραμίδα αντίστοιχα.
Ο Δήμαρχος, αφού προχώρησε σε έναν σύντομο τρίμηνο απολογισμό των πεπραγμένων σε ότι αφορά τα σχολεία της περιοχής αναφέρθηκε και στο οικονομικό έλλειμμα που αντιμετωπίζουν οι δύο σχολικές επιτροπές που πλησιάζει το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος ανέφερε:

Όταν παραλάβαμε τα ηνία αυτού του δήμου δεν γνωρίζαμε το μέγεθος της αδιαφορίας και για τις σχολικές μονάδες που αντικρίσαμε. Περίμενα, ο πρώην δήμαρχος, ως εκπαιδευτικός επί πολλά έτη να είχε επιδείξει μεγαλύτερο σεβασμό και να είχε περισσότερο εν συναίσθηση σε ότι αφορά τα παιδιά αυτού του τόπου. Δυστυχώς ακόμα και εδώ μας εξέπληξε δυσάρεστα. Σχολεία με πολλά προβλήματα, με καυστήρες ακόμα και έτοιμους να ‘’εκραγούν’’, χωρίς πετρέλαιο καταμεσής του χειμώνα με σχολικές καθαρίστριες με μισθό πείνας κα.
Ως δημοτική αρχή και σε συνεργασία με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών θέλουμε να έχουμε στενή επικοινωνία με τους διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και την μαθητική κοινότητα. Να μη διστάζει να απευθύνεται σε εμάς για οποιοδήποτε πρόβλημα υλικοτεχνικής υποδομής, το οποίο και θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας.

Τέλος, θα προχωρήσουμε σε δράσεις και καμπάνιες ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση και τα ζώα συντροφιάς. Ενώ θεωρούμε πολύ σημαντικό τις φυτεύσεις δέντρων και λουλουδιών στα προαύλια σχολεία σε συνεργασία βέβαια με τους μαθητές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ