ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πως θα κυλήσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Μεγάλη Εβδομάδα ως το Πάσχα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:56:00 μ.μ. | |
Πασχαλινά αυγά
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά το Σάββατο 27 Απριλίου. Από τις πρωινές ώρες προβλέπεται πύκνωση των νεφώσεων από τα δυτικά με τοπικές βροχές ή όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Βελτίωση από αργά τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Θα φτάσει στα βορειοδυτικά τους 18 με 20 και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά καθώς και στη νησιωτική χώρα τους 21 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ) 28-04-2024


Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά καθώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας, σε ανάρτησή του στο Facebook σημείωσε πως ο καιρός θα είναι μοιρασμένος τη Μεγάλη Εβδομάδα ενώ δημοσίευσε και την πρώτη εκτίμηση για το Πάσχα.

Αναλυτικά: 

Μεγάλη Δευτέρα: Γενικά αίθριος, λίγη σκόνη στα δυτικά. Βοριάδες μέχρι 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία μέχρι 27 βαθμούς.
 
Μεγάλη Τρίτη: Γενικά αίθριος με εξαίρεση τις απογευματινές μπόρες στα ορεινά της Θράκης και τη Κρήτης. Λίγη σκόνη στα δυτικά. Βοριάδες μέχρι 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία μέχρι 27 βαθμούς.
 
Μεγάλη Τετάρτη: Συννεφιές και ψιχάλες στη δυτική και βόρεια Ελλάδα. Λίγη σκόνη στα δυτικά. Βοριάδες μέχρι 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία μέχρι 26 βαθμούς.

Μεγάλη Πέμπτη: Γενικά αίθριος με εξαίρεση ψιχάλες στη βόρεια Ελλάδα. Αρκετή σκόνη στα δυτικά. Βοριάδες μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία μέχρι 28 βαθμούς.

Μεγάλη Παρασκευή-Μεγάλο Σάββατο-Πάσχα 1η εκτίμηση: Συννεφιές με βροχές και τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Ελλάδας. Δυτικοί - βορειοδυτικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ