ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Δράση EPAS του 1ου Λυκείου Ναυπλίου για τις ευρωεκλογές 2024

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:45:00 μ.μ. | |
Μαθητές
Στις 3/4/24 η ομάδα EPAS του 1ουΓΕΛ Ναυπλίου διοργάνωσε δράση για τις ευρωεκλογές με την υποστήριξη του Europe Direct Peloponnisos και με τίτλο: Ευρωεκλογές 2024-αξιοποιώ την ψήφο μου.
Την εκδήλωση προλόγισε η διευθύντρια του σχολείου κα Νικολέττα Ματσιμάνη, η οποία έδωσε τον λόγο στον διευθυντή ΔΔΕ Αργολίδας, κ. Βασίλειο Πολυδωρο, για να απευθύνει με τη σειρά του χαιρετισμό. Η κα Αυγή Πραχάλη εκ μέρους των senior ambassadors στην συνέχεια καλωσόρισε τους ομιλητές και τα σχολεία epas που παρακολούθησαν τη δράση, ενώ ο μαθητής ο Κωνσταντίνος Γκότσης μίλησε εκ μέρους των junior ambassadors. 
Μετά από την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης της ομάδας EPAS για την πρόθεση προσέλευσης στις κάλπες, η κα Χρυσαυγή Ατσιδάκου συμβολαιογράφος, διαμεσολαβήτρια και μέλος επιτροπής εκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές, ενημέρωσε σχετικά με το ευρωκοινοβούλιο, τις ευρωεκλογές και την επιστολική ψήφο.
Ακολούθησε ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων για τις ευρωεκλογές που δημιουργήθηκε από την ομάδα epas του σχολείου μας, στο οποίο έπαιξαν ολοι οι συμμετέχοντες με μεγάλη ευχαρίστηση, σκανάροντας QRcode. 
Στη συνέχεια η κα Γεωργία Μπαμπανικολου παρουσίασε τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον τρόπο λήψης αποφάσεων, τους τρόπους με τους οποίους όλοι μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτές τις αποφάσεις, (π.χ. μέσω της συμμετοχής στις ευρωεκλογές και όχι μόνο), πού μπορούμε να εκφράσουμε την άποψη μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στο τέλος η κα Αριέττα Μπακάλη παρουσίασε το τραγούδι για τις ευρωεκλογές που δημιουργήθηκε απο την ομάδα EPAS και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό με τη βοήθεια μιας διαδραστικής άσκησης για τους συμμετέχοντες!
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές, ομιλητές και ομάδες EPAS που συμμετείχαν!

Η ομάδα των senior- juniors ambassadors του 1ου ΓΕΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ