ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ξεκινάει η ασφαλτόστρωση της πολύπαθης Ε.Ο. Ναυπλίου - Τολού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:57:00 μ.μ. | |
Οδικό έργο
Άδεια διακοπής και εκτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Τολού εξέδωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων, από το ύψος της επιχείρησης «ΚΟΪΚΑΣ» έως το ύψος του καταστήματος «Μικρό Καφέ» τις κάτωθι ημέρες και ώρες : 

α) Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 μεταξύ των ωρών 08:00 π.μ. έως 17:00 , 

β) Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 μεταξύ των ωρών 08:00 π.μ. έως 17:00 και 

γ) Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 μεταξύ των ωρών 08:00 π.μ. έως 17:00 και τυχόν παράτασης αυτής εφόσον κριθεί αναγκαίο, λόγω εργασιών εκτεταμένης αποκατάστασης οδοστρώματος (επούλωση λάκκων) .

Οι εργασίες θα εκτελεστούν στη μία λωρίδα κυκλοφορίας (ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Αγ. Ελεούσα προς Λευκάκια) και η κίνηση των οχημάτων στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας (ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λευκάκια προς Αγ. Ελεούσα) θα γίνεται μετά προσοχής και με εναλλαγή των ροών κυκλοφορίας. 

Θα τοποθετηθεί επί της επαρχιακής οδού Ναυπλίου - Τολού η κάτωθι περιγραφόμενη σήμανση : • Κ – 20 (Κίνδυνος λόγω εκτελούμενων εργασιών στη οδό) 

Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του ΚΟΚ, της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου. 

Οι ιδιοκτήτες και οι χρήστες μέσων είναι συνυπεύθυνοι εξ ολοκλήρου σε περίπτωση διάθεσης των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών χωρίς άδεια διακοπής κυκλοφορίας. 

Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης. 

 Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων. 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ