ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Την Αργολίδα επισκέπτεται κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Π. Μαρινάκη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:05:00 μ.μ. | |
Μαλτέζος - Μαρινάκης
Την Αργολίδα επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 14 Μαϊου  ενόψει των Ευρωεκλογών, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, με κυβερνητικό κλιμάκιο.
Τον κ. Μαρινάκη συνοδεύουν από κοινού ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Κωνσταντίνος Μαγουλάς και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού Γεώργιος Διδασκάλου.
Μαλτέζος Μαγουλάς
Η επίσκεψη του κυβερνητικοί κλιμακίου ξεκίνησε από το Αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου όπου βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Κωνσταντίνος Μαγουλάς, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γ. Μαλτέζος και το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ.
Ο κ. Μαρινάκης και οι κ. Μαγουλάς και Διδασκάλου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο στο Δημαρχείο Άργους-Μυκηνών και στην συνέχεια επισκέφθηκαν την αγορά του Άργους όπου είχαν επαφές με πολίτες και καταστηματάρχες.
 Ακολούθησε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριο στη Μητρόπολη Αργολίδας και επίσκεψη στο εργοτάξιο στο τελωνείο Ναυπλίου και στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.
Το κυβερνητικό κλιμάκιο είχε επίσης συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαντζούνη στην Π.Ε. Αργολίδας και  με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό στο Δημαρχείο Ναυπλίου.
Το απόγευμα θα ακολουθήσει  Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Ν. Αργολίδας στο Amalia Hotel, στο Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ