ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Άργους - Μυκηνών: “Εκεί που μας χρωστάγανε … εμείς ζητάμε δάνειο”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:10:00 μ.μ. | |
Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Άργους - Μυκηνών
Νέα δανειακή σύμβαση ύψους 3.086.000 εκ. ευρώ ψήφισε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο η Διοίκηση Μαλτέζου. Γνωρίζει άραγε η δημοτική αρχή , αλλά και η υπόλοιπη αντιπολίτευση, πόσα εκατομμύρια ευρώ έχουν «κόψει» τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις από το δήμο και του τα χρωστάνε; 

Μια ματιά στον πίνακα, απόσπασμα από την απόφαση αρ. 369 της ΚΕΔ, θα τους βοηθήσει.
Μήπως να αναζητήσει αυτά πριν πάρει δάνεια, που θα τα πληρώνουν μια ζωή οι δημότες; Αλλά όχι. 

Επιλέγει να μην λέει κανείς τους κουβέντα, ακριβώς όπως και η προηγούμενη δημοτική αρχή. Επιλέγει να στηρίζει την κυβερνητική πολιτική των ματωμένων πλεονασμάτων που είναι βαμμένα κυριολεκτικά στο αίμα, από τη σκληρή φορολογία, τις περικοπές στις συντάξεις και στις κοινωνικές παροχές, την υποχρηματοδότηση - διάλυση της υγείας, κλπ. 

 Σε αυτή την πολιτική βάζει πλάτη η δημοτική αρχή αλλά και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις.

Ο λαός έχει πληρώσει ήδη αρκετά. Όχι άλλα δάνεια στις πλάτες του. Δεν χρωστάει. Του χρωστάνε. 

Τους προκαλούμε λοιπόν ξανά, να πουν στους δημότες πόσα -κατά την εκτίμηση τους- εκατ. ευρώ χρωστάει το κράτος στον δήμο Άργους -Μυκηνών, από αυτά που οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, παράνομα δεν απέδιδαν τα τελευταία χρόνια (σίγουρα πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο). 

Αυτά να απαιτήσει ο Δήμαρχος από τον πρωθυπουργό και όχι να παρακαλάει για χρονική επιμήκυνση του δανείου και να το εμφανίζει αυτό ως νίκη. 

Να σταματήσει ΤΩΡΑ την διαδικασία λήψης του δανείου! Να αποδοθούν από την κυβέρνηση οι θεσμοθετημένοι πόροι στο δήμο και να αξιοποιηθούν αυτοί για το λαό.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ