ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Αργολίδα: Ως μικρό Ελληνικό βλέπει το ΤΑΙΠΕΔ την Καραθώνα - Τι προβλέπει για την αξιοποίηση της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:27:00 μ.μ. | | |
Παραλία
Το οικονομικό κλείσιμο της Αττικής Οδού στο δ’ τρίμηνο του 2024 και της Εγνατίας Οδού στο β’ τρίμηνο του 2024 προβλέπει το αναθεωρημένο σχέδιο αξιοποίησης περιουσιακών στοιχείων του ΤΑΙΠΕΔ. 

Το ίδιο σχέδιο αναφέρει ότι παίρνουν εμπρός οι αξιοποιήσεις των λιμένων Πάτρας, Ραφήνας και Ελευσίνας, ενώ σημειώνει ότι απεντάχθηκε από τα προς αξιοποίηση περιουσιακά στοιχεία του ΤΑΙΠΕΔ η Υπόγεια Αποθήκη Φυσικού Αερίου (ΥΑΦΑ) που βρίσκεται Νότια της Καβάλας.

Ακόμη, το νέο Asset Development Plan (ADP), που ενέκρινε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ την περασμένη Παρασκευή, προβλέπει την έναρξη της αξιοποίησης του μικρού Ελληνικού στην Αργολίδα (Καραθώνα) στο 4ο τρίμηνο του έτους, ενώ προστίθενται στη γραμμή για αξιοποίηση τα ακίνητα της Μίκρας (Θεσσαλονίκη), της Ασπροβάλτας (Θεσσαλονίκη) και της Κρυοπηγής (Χαλκιδική).

Το ακίνητο της Μίκρας αφορά γηπεδική έκταση 526 στρεμμάτων, όμορη στην ανατολική πλευρά με το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, ενώ το βόρειο άκρο του έχει παράλιο μέτωπο στον Θερμαϊκό Κόλπο. 

Το ακίνητο της Κρυοπηγής αφορά εκτός σχεδίου παραθαλάσσιο ακίνητο, έκτασης 112 στρεμμάτων, που διαθέτει υποδομές κάμπινγκ και, τέλος, το ακίνητο της Ασπροβάλτας βρίσκεται εντός του ομώνυμου οικισμού και αφορά ακίνητο έκτασης 296 στρεμμάτων που λειτουργεί ως κάμπινγκ του ΕΟΤ τους θερινούς μήνες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ