ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Με επιτυχία η γιορτή για την Μητέρα, την Άνοιξη και την Φύση στο Κιβέρι Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:18:00 π.μ. | | |
Πολιτιστικός Σύλλογος
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή για την Μητέρα , την Άνοιξη και την Φύση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβερίου “ΓΕΝΕΣΙΟΝ» την Κυριακή 19 Μαϊου 2024. 
Η εκδήλωση περιελάμβανε σχετική ομιλία, μουσικά δρώμενα από μαθητές και μαθήτριες του Δημ. Ωδείου Άργους , διαγωνισμό ζωγραφικής από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κιβερίου και φυσικά διαγωνισμό γλάστρας και σύνθεσης λουλουδιών. Στους νικητές απονεμήθηκαν βραβεία και αναμνηστικά. 
Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών κ. Μπουλούκος , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χασάπης Παναγιώτης ,ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κιβερίου κ. Καρκούλης Δημήτριος και αρκετός κόσμος που θαύμασε τις δημιουργίες με τα άνθη και χειροκρότησε τους συμμετέχοντες.
Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί πολύ τον Δήμο Άργους – Μυκηνών για την παραχώρηση των χώρων της εκδήλωσης , το Ανθοπωλείο «ΛΟΥΛΟΥΔΟΤΟΠΟΣ» της οικογένειας Αντωνόπουλου από το Άργος για την πολύτιμη βοήθειά του , τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημ.Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κιβερίου για την ηχητική κάλυψη καθώς και όλους τους διαγωνιζόμενους και συμμετέχοντες.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχήθηκε " ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" και προσέφερε στους παρευρισκόμενους κεράσματα και αναψυκτικά.
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ