ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κουτσοπόδι Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:24:00 μ.μ. | | |
Δώσε αίμα σωσέ μια ζωή
Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος του τέως Δήμου Κουτσοποδίου οργανώνει την 34η αιμοδοσία από της ιδρύσεώς της, στις 26 Μαΐου, ημέρα Κυριακή, από τις 09:30 ως τις 13:00, που θα λάβει χώρα, όπως κάθε φορά, στο Δημαρχείο του τ. Δήμου Κουτσοποδίου.

Όντας πρωτοπόροι στην εθελοντική αυτή προσφορά βοήθειας στον εμπερίστατο συνάνθρωπό μας, είναι βέβαιο πως και αυτή τη φορά θα κρατήσουμε ψηλά τον πήχη της κοινωνικής μας ευαισθησίας, που πάντα στο παρελθόν μάς έκανε περήφανους.

Οι καιροί είναι, αναμφισβήτητα, ιδιαίτερα δύσκολοι για όλους μας. Είναι, όμως, εξαιρετικά δυσκολότεροι για κείνους που βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή κι απλώνουν ικετευτικά το χέρι ζητώντας μας βοήθεια. Κι αυτή η βοήθεια δε μας κοστίζει, παρά μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο μας.

Νέες και νέοι μας,

Όντας βέβαιοι για την κοινωνική ευαισθησία σας, σας παρακαλούμε θερμά πυκνώστε τις τάξεις των εθελοντών αιμοδοτών μας, οι οποίοι στα 17 χρόνια λειτουργίας της Τράπεζάς μας έχουν προσφέρει ανεκτίμητο, ιδιαίτερης σημασίας κοινωνικό έργο.

Μπείτε τώρα εσείς μπροστά, πρωτοπόροι σ’αυτό το έργο αγάπης και ανθρωπιάς.

Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας χαρίζει υγεία και προκοπή.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ