ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχές ολοκληρώθηκε το camp του Οίακα Ναυπλίου και της Βαλένθια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:19:00 μ.μ. | | |
Μικροί αθλητές μπάσκετ
Με μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχές αθλητών από το Άστρος, το Κρανίδι, την Ερμιονη, το Άργος, την Κίο, το Ναύπλιο και την Αθήνα … ολοκληρώθηκε το camp του Οίακα Ναυπλίου και της ομάδας της Βαλένθια.
 
Ένα τριήμερο που περιελάμβανε 17 ώρες απαιτητικής προπόνησης και νέων πραγμάτων για τους μικρούς αθλητές , μα κυρίως μια έντονη διάθεση , για να συνεχίσουν να προσπαθούν να βελτιώνονται σαν παίκτες και σαν άνθρωποι ακόμα περισσότερο. 
Σε αυτό το σημείο , σαν σωματείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Τόλια , τον άνθρωπο της Βαλενθια στην Ελλάδα , όχι μονάχα για την άψογη συνεργασία αλλά και την επιθυμία του ο Οίαξ Ναυπλίου , να είναι στις ομάδες που ξεκινούν αυτό το εγχείρημα.
 
Ένα πρότζεκτ που συνεχώς κερδίζει καινούργια σωματεία για την ένταξη τους στο πρόγραμμα αυτό , γεγονός που υποδηλώνει την πολλή καλή δουλειά που γίνεται και χτίζεται καθημερινά !
Τέλος , ευχαριστούμε όλους τους προπονητές για την άψογη συνεργασία τόσο με τους αθλητές όσο και με εμάς τους ίδιους !
Είναι σπουδαίο η πόλη μας , η ομάδα μας , να ταξιδεύει παντού σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη , γεγονός που υποδηλώνει και το που βρίσκεται το σωματείο μας όλα αυτά τα χρόνια.
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή και την στήριξη. 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση για όλους που συμμετείχαμε στο πρότζεκτ αυτό… από την ΑΠΟΛΥΤΗ ευχαρίστηση των αθλητών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ