ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Το Α1 του ΓΕΛ Ερμιόνης κατέκτησε την 3η θέση στον Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:38:00 μ.μ. | |
Μαθητές ανακυκλώνουν
Το τμήμα Α1 του ΓΕΛ Ερμιόνης κατέκτησε την 3η θέση ανάμεσα σε σχολεία μεγάλων Δήμων στον Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων Περιφέρειας Πελοποννήσου που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το ΦΟΔΣΑ (Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Πελοποννήσου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού!

 Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι γιατί οι μαθητές και μαθήτριές μας είναι ευαισθητοποιημένοι σε ότι αφορά το περιβάλλον αλλά και δραστήριοι και ενεργοί αυριανοί πολίτες που αγαπούν τον τόπο τους και συμβάλλουν στην ευημερία του! 

Η δράση δεν θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς το συντονισμό της από την κ Μπατζάνη Δήμητρα και την πολύτιμη βοήθεια της κ. Νταλαμπύρα Γεωργίας, εκπαιδευτικών του σχολείου μας!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το 2ο Νηπιαγωγείο Ερμιόνης για την άψογη συνεργασία μας, την αγαπημένη όλων μας κ. Μαρία Μπουκουβάλα ( υπεύθυνη της Γωνιάς Ανακύκλωσης της Ερμιόνης) για την …υπομονή της, και φυσικά, τους γονείς των μαθητών μας που ήταν δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Οι επιμέρους δράσεις των παιδιών παρουσιάζονται αναλυτικά στο βίντεο που επιμελήθηκαν με τη βοήθεια των καθηγητών τους: 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ