ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: "Δεν αξίζει στο Δήμο μας αυτή η εικόνα!"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:49:00 μ.μ. | |
Κόμβος Πειραιώς
"Ο κόμβος της Πειραιώς είναι ένα εξαιρετικό έργο το οποίο όπως και κάθε άλλο που εξασφαλίσαμε και κάναμε για το Δήμο στο ξεκίνημα του δυσφημίστηκε και αμφισβητήθηκε. Μετά την ολοκλήρωση του κατάλαβαν όλοι την μεγάλη σημασία που είχε και την λειτουργικότητα που έφερε σε ένα από τα χειρότερα σημεία της πόλης. 

Ένα έργο δύσκολο μιας και βρισκόταν στο όριο της χερσαίας ζώνη του λιμένα και του αστικού ιστού της πόλης μας. Εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις χρονοβόρες και δύσκολες. Παρόλα αυτά καταφέραμε το ολοκληρώσαμε και βελτιώσαμε όλα τα προβλήματα που υπήρχαν κυρίως το θέμα της αποχέτευσης των ομβρίων.
 
Συνδέσαμε αγωγούς, αλλάξαμε διατομές, συμπληρώσαμε και δημιουργήσαμε νέα δίκτυα έτσι ώστε ένα πολύ προβληματικό σημείο να βρει πλέον τις λύσεις που χρειαζόταν.

Ο κυκλικός κόμβος ντύθηκε με γκαζόν και στο κέντρο του φυτεύθηκαν εποχιακά λουλούδια!
Κυκλοφοριακά άλλαξε το τοπίο σε ένα σημείο που πριν γινόταν κυκλοφοριακό κομφούζιο. Ο κυκλικός κόμβος αποτελεί την είσοδο στο ιστορικό κέντρο αλλά και στο λιμάνι!

Αλλά δεν ήταν μόνο ο κυκλικός κόμβος. Οι νησίδες με τις φυτεύσεις ο μεγάλος χώρος για εκδηλώσεις εκεί όπου βρίσκεται το κλειστό σήμερα κιόσκι πληροφοριών για τους τουρίστες η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων και η δημιουργία πεζόδρομου ανάμεσα στα ανοικτά γήπεδα του ΔΑΚΝ και το τρίγωνο στη ΔΕΗ έφτιαξε μία όμορφη , λειτουργική και σύγχρονη είσοδο του Ναυπλίου από την παραλιακή οδό!

Τα δύο τριγωνικά συντριβάνια με το γκαζόν, τα καθιστικά και τα νέα δέντρα υποδέχονται τον επισκέπτη και τον οδηγούν στον κυκλικό κόμβο και στο δημοτικό πάρκιγκ.
 
Η αισθητική μελετημένα υψηλή!!!! Όλα αυτά μέχρι πριν από μερικούς μήνες…… που μία βλάβη του αγωγού αποτέλεσε την ευκαιρία σε κάποιους να ξηλώσουν όλο το γκαζόν και να διαλύσουν τα πάντα.
Πέρασαν εκδηλώσεις αθλητικές!!!! έκθεση σκαφών!!! ,Πάσχα!!!!!πρωτομαγιά!!!! και κανένας δεν συγκινήθηκε από την άθλια εικόνα του κόμβου! ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ - ΧΩΜΑ - ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
 
Φτάνει πια !
Δεν αξίζει στο Δήμο μας αυτή η εικόνα!

Θα έπρεπε αμέσως μετά την επισκευή της βλάβης η ΔΕΥΑΝ να αναλάβει όπως κάνει σε όλες τις περιπτώσεις την άμεση αποκατάσταση της τραυματισμένης περιοχής! Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία! Η δυσφήμιση που έχουμε δεχτεί είναι τεράστια. Χρειάζεται παρέμβαση χθες.
 
Την καραμέλα του προυπολογισμού κρατήστε τη γι αυτούς που δεν γνωρίζουν πρόσωπα , πράγματα και καταστάσεις."

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ