ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Το Dojang Argos Taekwondo Club διοργανώνει το 1o Experience Camp

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:32:00 μ.μ. | |
Τουρνουά
Το πρώτο του κοινό διεθνές προπονητικό camp διοργανώνει το Dojang Taekwondo Club στην πόλη του Άργους την επόμενη εβδομάδα, 16-21 Ιουλίου. 
Ο Αργείος σύλλογός, 8 μήνες μετά το προπονητικό σεμινάριο που διοργάνωσε με καλεσμένο τον Ομοσπονδιακό προπονητή του Ιράν, συνεχίζει τις διεθνείς συνεργασίες και θα έχει την τεράστια τιμή να φιλοξενησει και να συνεργαστεί, για μια εβδομάδα, με έναν απο τους κορυφαίους συλλόγους Taekwondo του εξωτερικού με διεθνείς διακρισεις και πολυετή αγωνιστική δράση. 
Η γερμανική ομάδα:

•Verein Swisttal Taekwondo Spitzensportzentrum και ο προπονητής
•Dimitrios Lautenschläger (Β.Προπονητής Εθνικής Γερμανίας, προπονητής 3 Παγκοσμίων & 4 Πανευρωπαικών μεταλλίων) θα προπονηθούν με την αγωνιστική ομάδα του Dojang, έτσι ώστε οι αθλητές μας να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες. 

Κυρίως όμως, να αξιοποιήσουν την τεράστια δύναμη που έχει ο αθλητισμός να ενώνει ανθρώπους από κάθε μέρος του κόσμου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές μας να γνωρίσουν παιδιά από διαφορετικές χώρες, με διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντες τους ως αθλητές και ως προσωπικότητες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ