ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026

Δημήτρης Κωστούρος: Σήμερα ο Θανάσης Πανουτσόπουλος έκανε ένα μεγάλο βήμα - Προχωράμε για το αύριο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:42:00 μ.μ. | | |
Δημήτρης Κωστούρος
Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα τόσο για μένα όσο και για την Παράταξη μας «Ναύπλιο - Επόμενη Μέρα» αφού ο Θανάσης Πανουτσόπουλος, αποφάσισε να ενώσουμε δυνάμεις.

Μπαίνοντας στον τρίτο χρόνο θητείας Ορφανού, το Ναύπλιο, η πόλη μας, βρίσκεται σε μια θέση, όχι απλά δυσμενέστερη από πριν, αλλά σε μια θέση που δεν της αξίζει. Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του αποδείχθηκαν ακατάλληλοι. Κατώτεροι όχι μόνο των προσδοκιών, αλλά και του ρόλου τους.

Ως Παράταξη από την πλευρά μας εδώ και καιρό, βάζουμε τις βάσεις για να ξαναγεννηθεί η ελπίδα και η προοπτική. Εργαζόμαστε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για συναινέσεις και συνέργειες. Δεν κοιτάμε μόνο το σήμερα, προχωράμε για το αύριο. Και ξεκινήσαμε.
 
Για το Ναύπλιο του 2030, που θα το φτιάχνουμε μέρα-μέρα. Και ο κοινός βηματισμός με τον Θανάση αυτό το σκοπό εξυπηρετεί. Είναι επιβεβαίωση του οράματος μας ότι το Ναύπλιο μπορεί να ενώσει ανθρώπους που μπορεί να ξεκίνησαν από διαφορετικές διαδρομές, αλλά καταλήγουν σε έναν κοινό προορισμό.
 
Ο Θανάσης δεν χρειάζεται συστάσεις. Πολύπειρος, ενεργός πολίτης, με αγάπη για το Ναύπλιο και πάνω απ’ όλα άνθρωπος, με τους ανθρώπους στο επίκεντρό του. Ένα «κόσμημα» για το Δήμο μας.
Βεβαίως σταθήκαμε σε άλλες πλευρές στις δημοτικές εκλογές. 

Πάντα όμως με αμοιβαίο σεβασμό, εκτίμηση, πίστη σε κοινές αξίες και με κοινό παρονομαστή το καλό της Δήμου. Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο οι τοποθετήσεις του Θανάση είναι πάντα εύστοχες, εποικοδομητικές, με γνώμονα την ουσία και το κοινό καλό. 

Η κριτική του οφείλω να ομολογήσω συχνά με βοηθούσε να θέλω γίνω καλύτερος. Και εκείνος προς τιμήν του έχει κάνει την αυτοκριτική του, όπου χρειάστηκε. Αλάνθαστοι δεν υπάρχουν. Προτέρημα είναι ν’ αναγνωρίζουμε τι δεν έγινε όπως θα έπρεπε και τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα, για το μέλλον.

Σήμερα ο Θανάσης Πανουτσόπουλος έκανε ένα μεγάλο βήμα.
 
Ένα βήμα προσωπικής παρρησίας, μα κυρίως συλλογικής ελπίδας και προσπάθειας. Τον συγχαίρω και τον ευχαριστώ από καρδιάς.

Αγαπητέ Θανάση δεν σε καλωσορίζω.
Αυτό είναι το κοινό μας σπίτι.

Ξεκινάμε μαζί.
Προχωράμε μπροστά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ