Ομιλήτρια ήταν η Βαλεντίνα Ρούσου, ιατρός του Γηροκομείου Άργους, η οποία ανέπτυξε το ιδιαίτερα σημαντικό θέμα "Καρκίνος του Παχέος Εντέρου"
Παρουσιάστηκαν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους παράγοντες κινδύνου, τα συμπτώματα, τις σύγχρονες μεθόδους προληπτικού ελέγχου και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή, επιβεβαιώνοντας ότι η ενημέρωση και η πρόληψη αποτελούν βασικούς πυλώνες για τη διατήρηση της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Η δράση υλοποιήθηκε με την πολύτιμη υποστήριξη του Πατέρα Δαυίδ, τον οποίο ο Όμιλος ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία, τη συνεργασία και τη συμβολή του στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Ο Όμιλος ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης. και ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό στις επόμενες δράσεις του προγράμματος.
Με εκτίμηση
Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος
Πρόεδρος του Χριστιανικού Φιλανθρωπικού Ομίλου "Η Αγία Αικατερίνη" Άργους





.webp)





(1).webp)

.jpg)


