ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

NEKTAR

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026

Στον Εσπερινό του Ι.Ν. Γενεσίου της Θεοτόκου Παναριτίου ο Ανδρέας Πουλάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:08:00 μ.μ. | | |
Βουλευτής Αργολίδας
Στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό για την εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου στο Παναρίτι, παρέστη ο Βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς.

Ο Εσπερινός τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου και ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας στους δρόμους του χωριού, παρουσία κατοίκων και επισκεπτών.

Για τον Ανδρέα Πουλά, η παρουσία του στο Παναρίτι είχε ιδιαίτερο και βαθιά προσωπικό χαρακτήρα, καθώς πρόκειται για τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, έναν τόπο άρρηκτα συνδεδεμένο με τις παιδικές του αναμνήσεις, την οικογένεια και τις αξίες με τις οποίες μεγάλωσε.

Ο Βουλευτής ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος, τον Εφημέριο Δημήτριο Στεργίου, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και όλους τους κατοίκους του Παναριτίου για την παρουσία και τη φιλοξενία τους και ευχήθηκε σε όλες και όλους χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία, εκφράζοντας την ευχή η Παναγία να προστατεύει κάθε οικογένεια του χωριού.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ