ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Στήριξη στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:19:00 μ.μ. |




















 Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άργους επιβεβαιώνουμε την απόλυτη στήριξη στον Πρόεδρο μας και δηλώνουμε ότι φαινόμενα κατασυκοφάντησης και λασπολογίας σαν αυτά που συνέβησαν μέσω του διαδικτύου τις προηγούμενες ημέρες χαλυβδώνουν και ενισχύουν την εσωτερική συνοχή - όχι μόνο του Δ.Σ. του Συλλόγου- αλλά και της τεράστιας πλειοψηφίας των μελών του.

Μιλάμε για την άθλια και χυδαία προσωπική επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου , Αντώνης Καλοθέου, από ''γνωστούς άγνωστους'' της πόλης μας, που έχουν συγκροτήσει δυσφημιστική διαδικτυακή ομάδα, επιτιθέμενοι άνανδρα και ανοίκεια σε όσους αρθρώνουν διαφορετική άποψη,και ασκούν κριτική σε διάφορα θέματα της πόλης μας.

Είναι γνωστό σε όλους άλλωστε από ποιο σύστημα της τοπικής μας εξουσίας εκπορεύονται όλα αυτά τα κατάπτυστα και εκφυλιστικά περιστατικά .

Εμείς ως μέλη του Δ.Σ., εκτός από την απεριόριστη στήριξη στο πρόσωπο του Προέδρου, ενημερώνουμε τους ψοφοδεείς γκεμπελίσκους ότι θα μας βρουν απέναντι τους, μαζί με την τεράστια πλειοψηφία των μελών του Συλλόγου, και τότε θα καταλάβουν καλά σε τι ολέθριο σφάλμα υπέπεσαν.

Τα μέλη του Δ.Σ.

Αναγνωστόπουλος Μιχάλης
Βύρλος Ιωάννης
Τζίμου Αναστασία
Κατσάνου Δήμητρα
Μητσόπουλος Δημήτριος
Ανδρής Νικόλαος
Παναγιωτόπουλος Νικόλαος
Στράγκας Βασίλειος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ