ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Στον Εισαγγελέα ο Κοδέλας μετά την απάντηση Μανιάτη περί «νερού χαμηλής ποιότητας και επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία» (ηχητικό)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:26:00 μ.μ. |




















 Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου πρόκειται να απευθυνθεί ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Δημήτρης Κοδέλας προκειμένου να διερευνήσει κατά πόσο έχουν βάση τα όσα αναφέρει σε απάντησή του προς τον βουλευτή ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης κατόπιν ερώτησης του κ. Κοδέλα σχετικά με το αποχετευτικό της Λέρνας καθώς επίσης και την σκοπιμότητα κατασκευής διυλιστηρίου επεξεργασίας του νερού του Αναβάλου και παροχής του ως πόσιμου στους κατοίκους της Αργοναυπλίας. 

Ο κ. Κοδέλας μίλησε για το θέμα στο Ραδιόφωνο Σκάι Πελοποννήσου 102.3 και στην εκπομπή «Ραδιουργίες» στους δημοσιογράφους Ίωνα Ξυπολιά και Βασίλη Ζώη. Το επίμαχο σημείο της απάντησης Μανιάτη αναφέρει ότι:«… με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου (Σ.Σ. Διυλιστήριο) ….προστατεύεται η υγεία του πληθυσμού, καθώς η σημερινή υδροδότηση γίνεται από υδρογεωτρήσεις, με αποτέλεσμα το νερό να είναι χαμηλής ποιότητας και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Σημειώνεται δε ότι ο ωφελούμενος πληθυσμός ανέρχεται σε 141.559 (μόνιμος και εποχιακός)”. 

Ενδιαφέρον σίγουρα έχει να δούμε και αν θα υπάρξει αντίδραση για τις τοποθετήσεις Μανιάτη και από τους δημάρχους Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο και Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο. Ακούστε το απόσπασμα από την τοποθέτηση του Δημήτρη Κοδέλα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ