ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την ανδρική ομάδα το Διομήδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:20:00 μ.μ. |























 Σε ζεστό οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Εν Λευκώ Cafe - Bistrot η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την ανδρική μας ομάδα. Πλήθος κόσμου και φίλων του Διομήδη έδωσε το παρόν και ευχήθηκε στους πρωταγωνιστές μας υγεία, επιτυχίες και χαρές για τη νέα χρονιά.
Παρόντες στην λιτή εκδήλωση της ομάδας μας ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κος Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών κος Δημήτρης Καμπόσος, οι περιφεριεακοί σύμβουλοι κος Φάνης Στεφανόπουλος και κος Βασίλης Σιδέρης και οι αντιδήμαρχοι - δημοτικοί σύμβουλοι κος Δημήτρης Κρίγγος, κος Τάκης Σχοινοχωρίτης και κος Πέτρος Μαρλαγκούτσος. Ο πρόεδρος του Διομήδη κος Κώστας Βλαχοσπύρος, αφού ευχαρίστησε τους παρόντες, έκοψε την πίτα και ευχήθηκε τα καλύτερα για τον σύλλογό μας. 
Τυχεροί της βραδιάς αναδείχθηκαν οι παίκτες μας Νταβόρ Τάσκοβιτς και Βαγγέλης Σπέντζος, οι οποίοι κέρδισαν αντίστοιχα το χρυσό και ασημένιο φλουρί και έλαβαν δώρα από τους χορηγούς μας Navy & Green στο Άργος και χρυσοχοείο Πυλαρινός στο Άργος. Χορηγός των γλυκισμάτων και των πιτών της βραδιάς ήταν το ζαχαροπλαστείο Ορφανός στο Άργος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ