ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Οι "Δεσμοί αίματος¨στην μπλούζα του Διομήδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 π.μ. |
 Το λογότυπο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» θα κοσμεί από εδώ και στο εξής την φανέλα της ανδρικής ομάδας του Διομήδη (στο σημείο του ώμου).Η Διοίκηση του Διομήδη συμφώνησε με τον Σύλλογο να διαφημίζεται στην φανέλα της ομάδας, μια συμφωνία καθαρά ανθρωπιστικού χαρακτήρα καθώς ο Διομήδης δεν θα εισπράξει κανένα χρηματικό ή άλλου είδους αντάλλαγμα.
Η πρόθεσή της ομάδας μας είναι να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να έχει ο αθλητισμός. Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία τόσο για το άθλημα μας όσο και για την ελληνική κοινωνία γενικότερα, θεωρήσαμε χρέος μας να προβάλουμε το σημαντικότατο έργο ενός Συλλόγου που στηρίζει και προωθεί την κατανόηση της ανάγκης να δίνουμε αίμα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία στην Ελλάδα μόνο το 4% είναι αιμοδότες, ένα νούμερο πραγματικά απογοητευτικό αν αναλογιστεί κανείς τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται καθημερινά λόγω έλλειψης αίματος. Η κρίση αξιών στην εποχή μας επηρεάζει όλους μας και αφορά όλους μας. Η παθητική στάση σε θέματα ζωτικής σημασίας δεν επιτρέπεται και γι’ αυτό ο Διομήδης αποφάσισε να αναλάβει δράση προσθέτοντας το δικό του λιθαράκι στην προώθηση του έργου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος».

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής θα διοργανώσουμε κοινές δράσεις με τον Σύλλογο στο προσεχές διάστημα για τις οποίες θα ενημερωθείτε σχετικά και στις οποίες ευελπιστούμε προκαταβολικά στη μαζική σας συμμετοχή. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» για την τιμή που μας έκανε να μας επιτρέψει την προβολή του Συλλόγου μέσω της αθλητικής εμφάνισης της ομάδας μας.

Όπως αναφέρετε χαρακτηριστικά σε ένα απόσπασμα από την παρουσίαση του Συλλόγου στην επίσημη ιστοσελίδα του (www.desmoiaimatos.gr) «…Η μικρή παρέα που ξεκίνησε είναι βέβαιο ότι κάθε μέρα θα μεγαλώνει ώσπου θα αγκαλιάσει όλους τους ανθρώπους και να πετύχει το στόχο της…». Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί αυτή την ομάδα να μεγαλώσει και να πετύχει τον σημαντικό της στόχο. Ας την βοηθήσουμε να πάρει «Πρωτάθλημα». Το αξίζει πραγματικά!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ