ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Έχασε ο Διομήδης από την ΑΕΚ 32 - 29

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:31:00 μ.μ. |

















 Η ομάδα της Ένωσης νίκησε με 32-29 τον Διομήδη στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 και αγκάλιασε έτσι την πρωτιά της κανονικής περιόδου.

Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο κι έτσι κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό δίποντο, απέναντι στον μεγάλο της αντίπαλο, στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.
Το ματς

Με συγκέντρωση και καλές ενέργειες μπήκε στο παρκέ η ΑΕΚ, η οποία ήθελε να πάρει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή. Η Ένωση, λοιπόν ανέβασε σταδιακά την απόδοσή της και με την ώθηση που πήρε από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες κατάφερε να βρίσκεται σε θέση οδηγού (7-5), παρά την προσωρινή ισοφάριση του Διομήδη, με πρωταγωνιστή τον Τάσκοβιτς, κατάφερε άμεσα να πάρει και πάλι τα ηνία (17-14) και να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών γκολ (18-15).

Στην επανάληψη η Ένωση μπήκε ακόμα πιο δυνατά και περιόρισε τις κινήσει των αντιπάλων, αφού έδειξε εξαιρετική εικόνα στην επιθετική της λειτουργία, αλλά το ίδιο καλά στοιχεία και στην άμυνα (22-15). Μια μικρή χαλάρωση από πλευράς νταμπλούχων έφερε την ομάδα του Άργους να κάνει ένα σερί και να πλησιάσει στο γκολ (26-25), αλλά εκεί μίλησε η ψυχή της ΑΕΚ και γρήγορα ανέκτησε και πάλι το προβάδισμά της (29-26). Έτσι, παρέμεινε ψύχραιμη και προσεχτική μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ
IN TIME
sports.granma.gr
enwsi.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ