ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή στην «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ» για την άμεση αποζημίωση από τις πλημμύρες που έπληξαν το Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. |























 Το κατάστημα Χαρτικών – Απορρυπαντικών Κολυβάνη Νίκη – CASA ITALIANA αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στην Ασφαλιστική Εταιρία «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ» και στο Ασφαλιστικό Γραφείο Αθανασόπουλος με έδρα τη Νέα Κίο για την άμεση ανταπόκριση και αποζημίωση στην καταστροφή που υπέστη από τις πλημμύρες που έπληξαν το Άργος την 1/12/2013.

Η Ασφαλιστική Εταιρία «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ» και οι κ.κ. Φάνης και Γιάννης Αθανασόπουλος ήταν πραγματικά στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή της καταστροφής και καθ’ όλη τη διάρκεια της αποκατάστασης των ζημιών, μέχρι την άμεση αποζημίωση η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας!

Από την άμεση αποζημίωσή μας φαίνεται πόσο σημαντική είναι η επιλογή των κατάλληλων ασφαλιστικών συνεργατών που θα μας συστήσουν εταιρίες με κύρος και φερεγγυότητα ικανές να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες των πελατών τους.

Σε αντίθεση με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και τη μαύρη πραγματικότητα που βιώνουμε, θεωρούμε υποχρέωση μας να τονίσουμε τα φωτεινά σημεία των καιρών μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς!

Κολυβάνη Νίκη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ